травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

MSG Equipment - виробник діагностичного обладнання та спецінструменту для ремонту авто

MSG Equipment - виробник діагностичного обладнання та спецінструменту для ремонту авто

MSG Equipment надає інноваційні рішення в галузі діагностичного обладнання для СТО та автосервісів. Зосередивши увагу на високій функціональності, автоматизації процесів діагностики, якості та надійності, MSG Equipment зарекомендувала себе як надійне ім'я в галузі.Асортимент включає 8 напрямків обладнання для діагностики та ремонту:

Стартерів і генераторів

Агрегатів ЕПК

Агрегатів ГПК

Автомобільних кондиціонерів

Амортизаторів

Гальмівних супортів

Сажових фільтрів

ЕлектромобілівКомпанія вкладає значні кошти в дослідження і розробку нових зразків обладнання та вдосконалення наявних, а також забезпечує відмінну післяпродажну підтримку. Команда досвідчених техніків надасть допомогу в освоєнні та експлуатації нового обладнання.Окремо слід відзначити навчальний центр MSG Equipment в якому можна не тільки навчитися роботі на нашому обладнанні, а й:

навчитися діагностувати та ремонтувати агрегати автомобілів;

дізнатися, як правильно організувати робочий процес;

дізнатися, де брати компоненти для відновлення агрегатів.Все це сприяє швидкому запуску нової послуги на СТО та забезпечує якість надання послуг.MSG Equipment усвідомлює важливість екології та вживає різних заходів для мінімізації впливу обладнання на довкілля. Так, наприклад, комплекс обладнання MS900 забезпечує ефективне очищення сажових фільтрів шляхом їхнього промивання без використання хімічних засобів.