травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

Hydroxy пропонує додаткову послугу для вашого бізнесу - водневу систему для очищення двигуна

Hydroxy пропонує додаткову послугу для вашого бізнесу - водневу систему для очищення двигуна

Дізнайтеся зараз та купуйте на виставці зі спеціальною ціною:

знижка на водневу систему в автомобіль - 20%!

знижка на систему очищення двигуна воднем - 5%!

Інноваційні водневі технології для турботи про двигун автомобіля. Компанія Hydroxy понад 9 років виробляє та продає водневі системи для автомобілів. Вони призначені для м'якого та дбайливого розкоксування усіх вузлів двигуна, а також для очищення камери згоряння без розбору та сажового фільтра чи каталізатора без демонтажу.

Такі системи є двох видів: для авто до 6 л, які монтуються на борту автомобіля та зменшують витрату палива, а також системи для двигунів до 35 л, які очищають авто від вуглецевих відкладень.Саме великі стаціонарні системи визнані “Найкращим рішенням для СТО” у Європі. Адже це дозволяє надавати таку потрібну й унікальну послугу як очищення двигуна воднем.Тільки ця послуга допоможе впоратися з такими скаргами до роботи автомобіля, як:

зниження тяги двигуна та збільшена витрата палива;

димний вихлоп з неприємним запахом;

збільшення рівня оливи у двигуні;

поява шиплячих звуків під час роботи двигуна.Послуга очищення двигуна воднем проводиться без розбору двигуна та рекомендовано для всіх типів палива (бензин, дизель, газ). Її тривалість в середньому 60 хв, а повторювати потрібно кожних 150 тис. км пробігу. Це максимально відновить двигун до заводських показників, покращить потужність і динаміку автомобіля до 10% та очистить сажовий фільтр чи каталізатор без демонтажу.