травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

травень 2025 • Україна, Київ, МВЦ

EMKA Schmiertechnik GmbH – німецький виробник мастильних матеріалів

EMKA Schmiertechnik GmbH – німецький виробник мастильних матеріалів

EMKA Schmiertechnik GmbH – німецький виробник мастильних матеріалів, заснований у 1988 році. Завод розташований в Німеччині, виробляє широкий асортимент продуктів для легкових, вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки та інших галузей промисловості.Сучасне обладнання з використанням новітніх технологій забезпечують найвищу якість, максимальний захист та абсолютну надійність, що підтверджується сертифікатами.Власна науково-дослідницька лабораторія постійно працює над розробкою нових технологій та продуктів, що дозволяє продуктам EMKA залишатись лідером у своїй галузі. Переваги:

Офіційні допуски провідних світових виробників автомобілів та техніки: Mercedes-Benz, BMW, VW Group, MAN, VOLVO, Deutz та інші.

Оливи відповідають стандартам галузевих асоціацій – ACEA, API, ISO, SAE та мають сертифікати якості.

Власна лабораторія постійно працює над розробкою нових технологій та продуктів, що дозволяє залишатися лідером у своїй галузі

Широкий асортимент олив та мастил задовольняє потреби різних галузей промисловості.

Онлайн підбір, для самостійного підбору оливи від EMKA Lubricantadvisor.

Розіграш серед підписників EMKA OIL Ukraine Instagram та Facebook.Розігруємо 2 набори моторної оливи EMKA (5л+1л) 0W20 або 5W30 або 5W40 на вибір переможця. Правила акції бути підписаним на сторінки EMKA OIL Ukraine в Instagram або Facebook.Перший розіграш відбудеться серед підписників Instagram другий серед підписників Facebook.Розіграш відбудеться після вистаки AutoTechService 6.06.2023.

Офіційний дистриб’ютор EMKA OIL Ukraine в Україні компанія ТОВ «МАКСІОН»